facebook-domain-verification=4dgpqbcc9nmqv0mcpyznyhgkiisn6k

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Airco Bemelen

De aanschaf van een airco in Bemelen

Bij Besems Installaties kun je terecht voor een airco in Bemelen. Wij zijn dé expert in Limburg voor zowel particulieren als bedrijven als het gaat om de aankoop, installatie, reparatie en het onderhoud van je airco in Bemelen. Lees hier alles over de complete airco service in Bemelen en overige diensten van Besems Installaties of neem direct contact met ons op.

SERVICE

Airco service in Bemelen

Wil je graag genieten van optimale klimaatcontrole en andere voordelen van een airco in Bemelen? Besems Installaties adviseert je graag over de aanschaf van airconditioning voor je woning of je bedrijfspand. 

Met een airco in Bemelen kun je niet alleen verkoelen tijdens warme zomerdagen, maar ook verwarmen in de winter. Doordat het apparaat op elektriciteit werkt en niet op gas, bespaar je met een airco in Bemelen een hoop kosten op koelen en verwarmen. Zo verdient de investering zich al snel terug! 

Moderne apparaten bevatten filters die de luchtkwaliteit verbeteren. De filters verwijderen bacteriën, allergenen en stof uit de lucht, zodat er een gezond leef- en werkklimaat ontstaat. Bovendien zorgt een airco in Bemelen ervoor dat je je optimaal kunt concentreren, doordat er een constante en aangename temperatuur in huis of op het werk is. 

 Besems Installaties is hét installatiebedrijf voor je airconditioning. We bieden een complete airco service in Bemelen. Dit houdt in dat we je helpen met de aanschaf, de plaatsing en de installatie van de airco in Bemelen. Onze totale airco service in Bemelen gaat echter verder dan dat: we helpen je ook als het apparaat kapot is en nemen met plezier het onderhoud van je over. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de airco in Bemelen jarenlang optimaal presteert, voorkomt onnodig energieverbruik en eventuele dure reparaties. Voor de beste airco service in Bemelen moet je bij Besems Installaties zijn; neem gerust contact op om ons in te schakelen.

Airco Installateur

Besems Installatie: voor je airco in Bemelen en andere verduurzaming

Naast het installeren van je airco in Bemelen, kunnen we nog meer voor je doen. We houden van verduurzaming, zodat je bestand bent tegen de toekomst. Daarom helpen we je met plezier als je zonnepanelen wilt laten plaatsen op je dak. Ook kunnen we warmtepompen en infraroodverwarming voor je installeren. Als ervaren monteur nemen we deze klus graag voor je uit handen, zodat je optimaal kunt genieten van een energiezuinig huis. Heb je andere vragen rondom elektrotechniek? We zijn er voor al je verlichting, domotica, groepenkasten en laadpalen. 

CONTACT

Contact opnemen voor airco service in Bemelen

Wil je graag gebruikmaken van onze diensten zoals onze airco service in Bemelen? Neem dan zeker even contact met ons op! We bieden altijd de beste service en kwaliteit als het gaat om je airco in Bemelen. Ook als je eerst graag wat vragen wilt stellen, staan we voor je klaar. 

Airco

Waarom Onderhoud?

Onderhoud aan uw airco is belangrijk, hieronder ziet u een aantal voordelen van het onderhouden van uw airco:

Uw airco installatie blijft een optimaal rendement leveren, geen koudemiddel verlies en blijft hierdoor duurzaam

Langere levensduur van uw airco installatie door tijdig onderhoud

Behouden fabrieksgarantie van uw airco installatie

Langere levensduur van uw airco installatie door tijdig onderhoud

Minimalisering van dure, onverwachte storingen

Betere luchtkwaliteit door jaarlijks schoonmaken van de airco

Wij bieden u graag een onderhoudscontract voor het onderhoud aan uw airco. Dit contract garandeert een regelmatige controle, compleet onderhoud en STEK-administratie.

Airco

Onderhoudscontracten

Onderhoudscontract

Smart

  • Jaarlijks onderhoudscontrole
  • Jaarlijks compleet onderhoud
  • Stek administratie

€9,95 per maand

Onderhoudscontract

Premium

  • Jaarlijks onderhoudscontrole
  • Jaarlijks compleet onderhoud
  • Stek administratie
  • Verzekerd tot 250 euro aan materiaal kosten
  • 50% korting op uurtarief bij storing

€12,95 per maand

Reviews

Deze mensen gingen jou voor!

Review

Jeroen Smeets

"Top Bedrijf! 3 airco's, 12 zonnepanelen en een nieuwe meterkast laten installeren door Besems installaties. Over alles dik tevreden! Net zoals het advies, de uitvoering en afspraken met Swen."

Sem

"Nauwkeurige installatie, vriendelijk personeel en uitstekende service. De airco functioneert perfect en overtreft mijn verwachtingen. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan vanwege hun professionaliteit en kwaliteit van het geleverde werk."

Sam Streckert

"Een echte aanrader!"

Leon Reinders

"Weer een airco laten plaatsen door Swen, super tevreden, professionele raad en super mooie afwerking van geplaatst product, alles schoon achtergelaten.
Top bedrijf een echte aanrader."

Robin Locht

"Besems Installaties levert kwaliteit voor een marktconforme prijs. Ook wordt er met de klant meegedacht om een geschikte oplossing te vinden en kan deze installateur snel langskomen om een airco te plaatsen. Dankzij dat laatste kunnen we nog deze zomer genieten van een koele slaapkamer."

Kim Slangen

"Na een prettige kennismaking met goede uitleg over de verschillende soorten airco's een afspraak gemaakt om te laten plaatsen. Op de dag van plaatsing netjes op tijd en werd er professioneel te werk gegaan. Achteraf ook alles netjes opgeruimd achtergelaten met een goede uitleg hoe de airco te bedienen. Al met al ontzettend Tevreden!"

Tess Hovens

"Ik ben zeer tevreden over de service van Besems Installaties. Van eerste contact, tot bezoek aan huis, tot de offerte en montage. Alles liep soepel, er werd mee gedacht over de beste oplossing en afspraken werden nagekomen. De monteurs waren professioneel en betrouwbaar. Ik heb mijn huissleutel meegegeven omdat ik weg moest en ‘s avonds was mijn huis netjes afgesloten.
Top mensen! Dank voor alles 🙂!"

Dennis Bakkers

"Storing in de keuken. Met Besems Installaties gebeld, probeerden zelfs eerst via de telefoon het probleem op te lossen. Toch een monteur diezelfde dag gestuurd en probleem binnen 2 uur verholpen. Tweede keer dat ik dit bedrijf heb ingeschakeld en twee keer zeer adequaat en professioneel geholpen. In een markt met veel sjoemelaars een absolute aanrader. Vijf sterren dik verdiend!"

Stefano Tumulero

"Na verbouwing heeft Besems installaties bij ons alle elektra vernieuwd, tweede meterkast geplaatst, alle wand en stopcontactdozen vernieuwd, airco geplaatst en een camera systeem gehangen. Werkt netjes en ruimt dagelijks alles op. After service is ook goed, na mankement in airco buitenunit is deze snel vervangen door een nieuwe"

Mart de Lange

"Betrouwbaar, vlotte en keurige afwerking. Prettig om mee samen te werken."

Tim Bovens

"Door dit bedrijf onze airco laten installeren. Er werd heel netjes gewerkt en goed meegedacht naar oplossingen om alles naar onze wensen te installeren. We zijn heel tevreden!"

Renate Vossen

"Heel erg tevreden over dit bedrijf.
Komt afspraken na en denkt met je mee.
Is heel secuur in zijn werk. Top werk en wij raden hem zeker aan !"

Monique Reinders

"Onlangs 3 airco’s laten plaatsen in huis! Zeer te spreken over de vakkundigheid! Super netjes gewerkt, goede prijs/kwaliteit verhouding, gezellig contact, betrouwbaar, snelle service en altijd op tijd! De airco’s hangen prachtig en zijn van uitstekende kwaliteit! Echt een aanrader! Bedankt mannen!!"

Max Janssen

"Zoek je een Electricien? Zoek niet verder, Besems Installaties is de beste! Gisteren in mijn meterkast een 3 fase schakelaar geplaatst. Wat een vakman!! Dank voor het werk Swen Besems. #vakman #betrouwbaar"

Ghislaine Loontjens

"Perfecte installatie!"

Veronique van der Leeuw

"Zeer tevreden..heeft verstand van zaken ..en gaat netjes en vakkundig te werk"

WE GAAN GRAAG EEN UITDAGING MET JOU AAN!

Offerte aanvragen

.

Email

info@besemsinstallaties.nl

Locatie

President Roosenveltlaan 179D
6224CM Maastricht
KVK 81904819

Email

+31 432041083