facebook-domain-verification=4dgpqbcc9nmqv0mcpyznyhgkiisn6k

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Airco Berg en Terblijt

Een airco in Berg en Terblijt van Besems Installaties

Er zitten een hoop voordelen aan een airco in Berg en Terblijt. Besems Installaties biedt een totale airco service in de omgeving van Berg en Terblijt, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Met jarenlange ervaring adviseren we je graag over een airco en installeren we het apparaat met plezier voor je. Zo heb je altijd een optimaal binnenklimaat.

VOORDELEN

Een airco in Berg en Terblijt: de voordelen op een rij

Het kopen van een airco in Berg en Terblijt zorgt in de eerste plaats voor een prettig klimaat binnenshuis en op de werkvloer. Airconditioning geeft je controle over de temperatuur, zowel in de zomer als in de winter. Een modern apparaat verkoelt namelijk niet alleen, het kan ook verwarmen. Dat is een stuk voordeliger dan de conventionele gasverwarming. Bovendien zijn airco’s tegenwoordig heel energiezuinig, wat ze een slimme investering maakt. 

Een airco in je woning of op het werk in Berg en Terblijt verbetert de luchtkwaliteit. Dit komt doordat de apparaten zijn uitgerust met een filter, die stof en bacteriën uit de lucht verwijdert. 

Met een airco in huis of op het werk in Berg en Terblijt voel je je altijd prettig.

Airco Installateur

Besems Installaties: complete airco service in Berg en Terblijt

Bij Besems Installaties ben je op het juiste adres als je een airco wil kopen in Berg en Terblijt. Maar we bieden nog veel meer dan dat: je kunt bij ons terecht voor een totale airco service in Berg en Terblijt. Dit houdt in dat we je helpen met de plaatsing en de installatie van de airco in Berg en Terblijt. Een ervaren monteur komt graag naar jouw woning of bedrijf toe om de beste plek voor de airco te bepalen. Zo weet je zeker dat je er optimaal van geniet. De installateur helpt je vervolgens bij het monteren van de airco in Berg en Terblijt en legt je uit hoe het apparaat werkt. Om de airco service in Berg en Terblijt compleet te maken, kunnen we ook het onderhoud van de airconditioning uit handen nemen – wel zo fijn!

Full Service

Airco in Berg en Terblijt en andere diensten

Naast het aanschaffen en laten plaatsen van een airco in Berg en Terblijt, bieden we nog andere diensten aan. We helpen je graag bij het verduurzamen van je woning of je bedrijfspand, zodat je goed voorbereid de toekomst tegemoet gaat. Zo helpen we je graag bij het installeren van zonnepanelen op je dak, bij de aanschaf en installatie van een warmtepomp en bij andere elektrotechniek. Als ervaren installatiebedrijf in Limburg, hebben we veel kennis en vakkundigheid in huis. We zijn flexibel en zorgen ervoor dat je 100% tevreden bent met je airco in Berg en Terblijt, je warmtepomp, zonnepanelen of andere elektrische apparaten. We helpen je bij installatie, reparatie, en onderhoud. Dát is de service van Besems Installaties!

Airco

Waarom Onderhoud?

Onderhoud aan uw airco is belangrijk, hieronder ziet u een aantal voordelen van het onderhouden van uw airco:

Uw airco installatie blijft een optimaal rendement leveren, geen koudemiddel verlies en blijft hierdoor duurzaam

Langere levensduur van uw airco installatie door tijdig onderhoud

Behouden fabrieksgarantie van uw airco installatie

Langere levensduur van uw airco installatie door tijdig onderhoud

Minimalisering van dure, onverwachte storingen

Betere luchtkwaliteit door jaarlijks schoonmaken van de airco

Wij bieden u graag een onderhoudscontract voor het onderhoud aan uw airco. Dit contract garandeert een regelmatige controle, compleet onderhoud en STEK-administratie.

Airco

Onderhoudscontracten

Onderhoudscontract

Smart

  • Jaarlijks onderhoudscontrole
  • Jaarlijks compleet onderhoud
  • Stek administratie

€9,95 per maand

Onderhoudscontract

Premium

  • Jaarlijks onderhoudscontrole
  • Jaarlijks compleet onderhoud
  • Stek administratie
  • Verzekerd tot 250 euro aan materiaal kosten
  • 50% korting op uurtarief bij storing

€12,95 per maand

Reviews

Deze mensen gingen jou voor!

Review

Jeroen Smeets

"Top Bedrijf! 3 airco's, 12 zonnepanelen en een nieuwe meterkast laten installeren door Besems installaties. Over alles dik tevreden! Net zoals het advies, de uitvoering en afspraken met Swen."

Sem

"Nauwkeurige installatie, vriendelijk personeel en uitstekende service. De airco functioneert perfect en overtreft mijn verwachtingen. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan vanwege hun professionaliteit en kwaliteit van het geleverde werk."

Sam Streckert

"Een echte aanrader!"

Leon Reinders

"Weer een airco laten plaatsen door Swen, super tevreden, professionele raad en super mooie afwerking van geplaatst product, alles schoon achtergelaten.
Top bedrijf een echte aanrader."

Robin Locht

"Besems Installaties levert kwaliteit voor een marktconforme prijs. Ook wordt er met de klant meegedacht om een geschikte oplossing te vinden en kan deze installateur snel langskomen om een airco te plaatsen. Dankzij dat laatste kunnen we nog deze zomer genieten van een koele slaapkamer."

Kim Slangen

"Na een prettige kennismaking met goede uitleg over de verschillende soorten airco's een afspraak gemaakt om te laten plaatsen. Op de dag van plaatsing netjes op tijd en werd er professioneel te werk gegaan. Achteraf ook alles netjes opgeruimd achtergelaten met een goede uitleg hoe de airco te bedienen. Al met al ontzettend Tevreden!"

Tess Hovens

"Ik ben zeer tevreden over de service van Besems Installaties. Van eerste contact, tot bezoek aan huis, tot de offerte en montage. Alles liep soepel, er werd mee gedacht over de beste oplossing en afspraken werden nagekomen. De monteurs waren professioneel en betrouwbaar. Ik heb mijn huissleutel meegegeven omdat ik weg moest en ‘s avonds was mijn huis netjes afgesloten.
Top mensen! Dank voor alles 🙂!"

Dennis Bakkers

"Storing in de keuken. Met Besems Installaties gebeld, probeerden zelfs eerst via de telefoon het probleem op te lossen. Toch een monteur diezelfde dag gestuurd en probleem binnen 2 uur verholpen. Tweede keer dat ik dit bedrijf heb ingeschakeld en twee keer zeer adequaat en professioneel geholpen. In een markt met veel sjoemelaars een absolute aanrader. Vijf sterren dik verdiend!"

Stefano Tumulero

"Na verbouwing heeft Besems installaties bij ons alle elektra vernieuwd, tweede meterkast geplaatst, alle wand en stopcontactdozen vernieuwd, airco geplaatst en een camera systeem gehangen. Werkt netjes en ruimt dagelijks alles op. After service is ook goed, na mankement in airco buitenunit is deze snel vervangen door een nieuwe"

Mart de Lange

"Betrouwbaar, vlotte en keurige afwerking. Prettig om mee samen te werken."

Tim Bovens

"Door dit bedrijf onze airco laten installeren. Er werd heel netjes gewerkt en goed meegedacht naar oplossingen om alles naar onze wensen te installeren. We zijn heel tevreden!"

Renate Vossen

"Heel erg tevreden over dit bedrijf.
Komt afspraken na en denkt met je mee.
Is heel secuur in zijn werk. Top werk en wij raden hem zeker aan !"

Monique Reinders

"Onlangs 3 airco’s laten plaatsen in huis! Zeer te spreken over de vakkundigheid! Super netjes gewerkt, goede prijs/kwaliteit verhouding, gezellig contact, betrouwbaar, snelle service en altijd op tijd! De airco’s hangen prachtig en zijn van uitstekende kwaliteit! Echt een aanrader! Bedankt mannen!!"

Max Janssen

"Zoek je een Electricien? Zoek niet verder, Besems Installaties is de beste! Gisteren in mijn meterkast een 3 fase schakelaar geplaatst. Wat een vakman!! Dank voor het werk Swen Besems. #vakman #betrouwbaar"

Ghislaine Loontjens

"Perfecte installatie!"

Veronique van der Leeuw

"Zeer tevreden..heeft verstand van zaken ..en gaat netjes en vakkundig te werk"

CONTACT

Neem contact op voor een airco in Berg en Terblijt

 

Wil je graag een airco in Berg en Terblijt laten plaatsen of gebruik maken van onze complete airco service in Berg en Terblijt? Of heb je vragen over onze andere diensten? Laat het ons weten en neem contact met ons op. We zorgen er met veel plezier voor dat je te allen tijde kunt genieten van een optimale temperatuur in huis of op de werkvloer. 

WE GAAN GRAAG EEN UITDAGING MET JOU AAN!

Offerte aanvragen

.

Email

info@besemsinstallaties.nl

Locatie

President Roosenveltlaan 179D
6224CM Maastricht
KVK 81904819

Email

+31 432041083