facebook-domain-verification=4dgpqbcc9nmqv0mcpyznyhgkiisn6k

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Airco Margraten

Ontdek het comfort van een airco in Margraten

Airconditioning biedt de perfecte oplossing voor de warme en koude dagen. Besems Installaties biedt airco’s die niet alleen koelen maar ook verwarmen. Zo blijven de ruimtes in de zomer lekker koel en kunnen deze ruimtes in de herfst en winter verwarmd worden. Onze experts helpen u graag met het uitzoeken van een airco die past bij uw woning nabij Margraten. 

VOORDELEN

Airco service in Margraten door Besems Installaties

Wilt u een airco kopen voor uw woning in Margraten, maar weet u niet waar u moet beginnen? Onze experts staan voor u klaar. Wij helpen u graag met het uitkiezen van een airco die voldoet aan al uw wensen en behoeften. Van het kopen van een airco tot aan het installeren en het onderhoud in, onze airco expert heeft de juiste kennis en ervaring om u een goede airco service in de omgeving Margraten te helpen. 

Airco huren

Airco huren in Margraten

Als u op zoek bent naar de ideale oplossing voor een aangename temperatuurbeheersing in uw woning, is een airco in Margraten de overweging waard. Besems Installaties begrijpt dat u het hele jaar door wilt genieten van optimaal klimaat. Als dé expert in airco’s in Margraten, staan we altijd klaar om u de meest passende airco aan te bieden. 

Daarnaast snappen we dat een airco voor uw woning in Margraten een prijskaartje met zich meebrengt. Daarom bieden wij de optie aan om een airco te huren. Zo kunt u alsnog genieten van de voordelen van een airco in de zomer- en wintermaanden.

Full Service

De voordelen van een airco in Margraten

Een airco in Margraten aanschaffen biedt vele voordelen. Of u nu afkoeling zoekt in de warme zomermaanden, of wilt verwarmen in de winter. Met een airco bepaalt u zelf de temperatuur in de ruimte, ongeacht het seizoen. Dit zorgt voor ultieme comfort in uw woning. Bij Besems Installaties bieden we alleen A-merk airco’s zoals Daikin, Mitsubishi Electric, Haier en LG. Deze airco’s zijn uitgerust met geavanceerde filtratiesystemen die de luchtkwaliteit verbeteren door de stoffen en pollen uit de lucht te filteren. 

Kunt u niet kiezen welke airco het beste past bij uw woning? Onze persoonlijke airco service in Margraten en omstreken helpt u graag met het kiezen van een passende airco. Daarnaast komen wij deze ook nog eens bij u thuis installeren en bieden wij graag een onderhoudscontract aan.

Onderhoud

Airco onderhoud door Besems Installaties

Onderhoud aan uw airco is erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de airco installatie optimaal blijft presteren en het verlengd de levensduur van uw airco in Margraten. Bij Besems Installatie bieden we u graag een onderhoudsbeurt aan, wij staan garant voor de beste airco service in de omgeving van Margraten. Heeft u vragen over onze service of over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag! 

Uw airco installatie blijft een optimaal rendement leveren, geen koudemiddel verlies en blijft hierdoor duurzaam

Langere levensduur van uw airco installatie door tijdig onderhoud

Behouden fabrieksgarantie van uw airco installatie

Langere levensduur van uw airco installatie door tijdig onderhoud

Minimalisering van dure, onverwachte storingen

Betere luchtkwaliteit door jaarlijks schoonmaken van de airco

Wij bieden u graag een onderhoudscontract voor het onderhoud aan uw airco. Dit contract garandeert een regelmatige controle, compleet onderhoud en STEK-administratie.

Airco

Onderhoudscontracten

Onderhoudscontract

Smart

  • Jaarlijks onderhoudscontrole
  • Jaarlijks compleet onderhoud
  • Stek administratie

€9,95 per maand

Onderhoudscontract

Premium

  • Jaarlijks onderhoudscontrole
  • Jaarlijks compleet onderhoud
  • Stek administratie
  • Verzekerd tot 250 euro aan materiaal kosten
  • 50% korting op uurtarief bij storing

€12,95 per maand

Reviews

Deze mensen gingen jou voor!

Review

Jeroen Smeets

"Top Bedrijf! 3 airco's, 12 zonnepanelen en een nieuwe meterkast laten installeren door Besems installaties. Over alles dik tevreden! Net zoals het advies, de uitvoering en afspraken met Swen."

Sem

"Nauwkeurige installatie, vriendelijk personeel en uitstekende service. De airco functioneert perfect en overtreft mijn verwachtingen. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan vanwege hun professionaliteit en kwaliteit van het geleverde werk."

Sam Streckert

"Een echte aanrader!"

Leon Reinders

"Weer een airco laten plaatsen door Swen, super tevreden, professionele raad en super mooie afwerking van geplaatst product, alles schoon achtergelaten.
Top bedrijf een echte aanrader."

Robin Locht

"Besems Installaties levert kwaliteit voor een marktconforme prijs. Ook wordt er met de klant meegedacht om een geschikte oplossing te vinden en kan deze installateur snel langskomen om een airco te plaatsen. Dankzij dat laatste kunnen we nog deze zomer genieten van een koele slaapkamer."

Kim Slangen

"Na een prettige kennismaking met goede uitleg over de verschillende soorten airco's een afspraak gemaakt om te laten plaatsen. Op de dag van plaatsing netjes op tijd en werd er professioneel te werk gegaan. Achteraf ook alles netjes opgeruimd achtergelaten met een goede uitleg hoe de airco te bedienen. Al met al ontzettend Tevreden!"

Tess Hovens

"Ik ben zeer tevreden over de service van Besems Installaties. Van eerste contact, tot bezoek aan huis, tot de offerte en montage. Alles liep soepel, er werd mee gedacht over de beste oplossing en afspraken werden nagekomen. De monteurs waren professioneel en betrouwbaar. Ik heb mijn huissleutel meegegeven omdat ik weg moest en ‘s avonds was mijn huis netjes afgesloten.
Top mensen! Dank voor alles 🙂!"

Dennis Bakkers

"Storing in de keuken. Met Besems Installaties gebeld, probeerden zelfs eerst via de telefoon het probleem op te lossen. Toch een monteur diezelfde dag gestuurd en probleem binnen 2 uur verholpen. Tweede keer dat ik dit bedrijf heb ingeschakeld en twee keer zeer adequaat en professioneel geholpen. In een markt met veel sjoemelaars een absolute aanrader. Vijf sterren dik verdiend!"

Stefano Tumulero

"Na verbouwing heeft Besems installaties bij ons alle elektra vernieuwd, tweede meterkast geplaatst, alle wand en stopcontactdozen vernieuwd, airco geplaatst en een camera systeem gehangen. Werkt netjes en ruimt dagelijks alles op. After service is ook goed, na mankement in airco buitenunit is deze snel vervangen door een nieuwe"

Mart de Lange

"Betrouwbaar, vlotte en keurige afwerking. Prettig om mee samen te werken."

Tim Bovens

"Door dit bedrijf onze airco laten installeren. Er werd heel netjes gewerkt en goed meegedacht naar oplossingen om alles naar onze wensen te installeren. We zijn heel tevreden!"

Renate Vossen

"Heel erg tevreden over dit bedrijf.
Komt afspraken na en denkt met je mee.
Is heel secuur in zijn werk. Top werk en wij raden hem zeker aan !"

Monique Reinders

"Onlangs 3 airco’s laten plaatsen in huis! Zeer te spreken over de vakkundigheid! Super netjes gewerkt, goede prijs/kwaliteit verhouding, gezellig contact, betrouwbaar, snelle service en altijd op tijd! De airco’s hangen prachtig en zijn van uitstekende kwaliteit! Echt een aanrader! Bedankt mannen!!"

Max Janssen

"Zoek je een Electricien? Zoek niet verder, Besems Installaties is de beste! Gisteren in mijn meterkast een 3 fase schakelaar geplaatst. Wat een vakman!! Dank voor het werk Swen Besems. #vakman #betrouwbaar"

Ghislaine Loontjens

"Perfecte installatie!"

Veronique van der Leeuw

"Zeer tevreden..heeft verstand van zaken ..en gaat netjes en vakkundig te werk"

WE GAAN GRAAG EEN UITDAGING MET JOU AAN!

Offerte aanvragen

.

Email

info@besemsinstallaties.nl

Locatie

President Roosenveltlaan 179D
6224CM Maastricht
KVK 81904819

Email

+31 432041083