facebook-domain-verification=4dgpqbcc9nmqv0mcpyznyhgkiisn6k

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Beveiliging

Maak veiligheid een prioriteit met een op maat gemaakt beveiligingsplan en installatie van camera-, intercom- en alarmsystemen voor uw woning,

Beveiliging

Wat doen we?

Voel je veilig in jouw woon of werkplek en voorkom vernielingen of diefstal door een beveiligingssysteem te installeren. Voorkomen is immers beter dan genezen. Onze professionele beveiligingssystemen zijn op de hoogte van de technologische ontwikkelingen en zijn gepast voor woningen, kantoorpanden, winkelpanden, hotels, parkeergarages en andere bedrijfsruimtes. Deze geïntegreerde beveiligingsmodules dragen bij aan een gerust hart wanneer u ’s avonds afsluit. Wij werken daarbij nauw samen met diverse beveiligingspartners om uw veiligheid te garanderen.

Beveiliging

Camerasysteem

Laat uw huis nooit onbeheerd achter door een installatie van een camerasysteem in uw woning of pand. Een beveiligingscamera schrikt ongewenste personen af of zorgt ervoor dat u daarvan bewijsmateriaal heeft. Besems Installaties plaatst camera systemen van Truvision en Duhua, die via de telefoon te bedienen zijn en heeft de mogelijkheid om via de televisie te bekijken.

Beveiliging

Intercomsysteem

Door de installatie van een intercom hebben bezoekers geen automatische toegang tot uw pand of terrein. Met een intercomsysteem weet u wie er voor de deur staat en regelt u zelf de toegang tot het pand of terrein. Dit kunnen deuren, slagbomen of hekken zijn.

beveiliging

Alarmsysteem

Voorkom en beveilig uw woning, inboedel en bedrijfsruimte tegen inbraak door de installatie van een draadloos alarmsysteem. Ook met een alarmsysteem schrikt u ongewenste personen af en kan er een melding worden gestuurd naar de meldkamer. Daarnaast kunnen de criminelen geen draden doorknippen om het alarm te stoppen.

Beveiliging

Rookmelders

In nieuwbouwwoningen zijn rookmelders al jaren verplicht, maar vanaf 1 juli 2022 geldt deze verplichting voor álle woningen. In ieder huis moet vanaf dat moment op elke verdieping minimaal één rookmelder zijn geplaatst. Het is
belangrijk de rookmelders op de juiste plek te plaatsen, zodat ze het snelst alarm geven indien er brand ontstaat.

Reviews

Deze mensen gingen jou voor!

Review

Jeroen Smeets

"Top Bedrijf! 3 airco's, 12 zonnepanelen en een nieuwe meterkast laten installeren door Besems installaties. Over alles dik tevreden! Net zoals het advies, de uitvoering en afspraken met Swen."

Sem

"Nauwkeurige installatie, vriendelijk personeel en uitstekende service. De airco functioneert perfect en overtreft mijn verwachtingen. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan vanwege hun professionaliteit en kwaliteit van het geleverde werk."

Sam Streckert

"Een echte aanrader!"

Leon Reinders

"Weer een airco laten plaatsen door Swen, super tevreden, professionele raad en super mooie afwerking van geplaatst product, alles schoon achtergelaten.
Top bedrijf een echte aanrader."

Robin Locht

"Besems Installaties levert kwaliteit voor een marktconforme prijs. Ook wordt er met de klant meegedacht om een geschikte oplossing te vinden en kan deze installateur snel langskomen om een airco te plaatsen. Dankzij dat laatste kunnen we nog deze zomer genieten van een koele slaapkamer."

Kim Slangen

"Na een prettige kennismaking met goede uitleg over de verschillende soorten airco's een afspraak gemaakt om te laten plaatsen. Op de dag van plaatsing netjes op tijd en werd er professioneel te werk gegaan. Achteraf ook alles netjes opgeruimd achtergelaten met een goede uitleg hoe de airco te bedienen. Al met al ontzettend Tevreden!"

Tess Hovens

"Ik ben zeer tevreden over de service van Besems Installaties. Van eerste contact, tot bezoek aan huis, tot de offerte en montage. Alles liep soepel, er werd mee gedacht over de beste oplossing en afspraken werden nagekomen. De monteurs waren professioneel en betrouwbaar. Ik heb mijn huissleutel meegegeven omdat ik weg moest en ‘s avonds was mijn huis netjes afgesloten.
Top mensen! Dank voor alles 🙂!"

Dennis Bakkers

"Storing in de keuken. Met Besems Installaties gebeld, probeerden zelfs eerst via de telefoon het probleem op te lossen. Toch een monteur diezelfde dag gestuurd en probleem binnen 2 uur verholpen. Tweede keer dat ik dit bedrijf heb ingeschakeld en twee keer zeer adequaat en professioneel geholpen. In een markt met veel sjoemelaars een absolute aanrader. Vijf sterren dik verdiend!"

Stefano Tumulero

"Na verbouwing heeft Besems installaties bij ons alle elektra vernieuwd, tweede meterkast geplaatst, alle wand en stopcontactdozen vernieuwd, airco geplaatst en een camera systeem gehangen. Werkt netjes en ruimt dagelijks alles op. After service is ook goed, na mankement in airco buitenunit is deze snel vervangen door een nieuwe"

Mart de Lange

"Betrouwbaar, vlotte en keurige afwerking. Prettig om mee samen te werken."

Tim Bovens

"Door dit bedrijf onze airco laten installeren. Er werd heel netjes gewerkt en goed meegedacht naar oplossingen om alles naar onze wensen te installeren. We zijn heel tevreden!"

Renate Vossen

"Heel erg tevreden over dit bedrijf.
Komt afspraken na en denkt met je mee.
Is heel secuur in zijn werk. Top werk en wij raden hem zeker aan !"

Monique Reinders

"Onlangs 3 airco’s laten plaatsen in huis! Zeer te spreken over de vakkundigheid! Super netjes gewerkt, goede prijs/kwaliteit verhouding, gezellig contact, betrouwbaar, snelle service en altijd op tijd! De airco’s hangen prachtig en zijn van uitstekende kwaliteit! Echt een aanrader! Bedankt mannen!!"

Max Janssen

"Zoek je een Electricien? Zoek niet verder, Besems Installaties is de beste! Gisteren in mijn meterkast een 3 fase schakelaar geplaatst. Wat een vakman!! Dank voor het werk Swen Besems. #vakman #betrouwbaar"

Ghislaine Loontjens

"Perfecte installatie!"

Veronique van der Leeuw

"Zeer tevreden..heeft verstand van zaken ..en gaat netjes en vakkundig te werk"

We gaan graag een uitdaging met jou aan!

Contact

.

Email

info@besemsinstallaties.nl

Locatie

Maastricht
KVK 81904819

Email

+31 432041083