facebook-domain-verification=4dgpqbcc9nmqv0mcpyznyhgkiisn6k

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Elektro

Voor veilige en op maat gemaakte installaties in regio Limburg van o.a. lichtplannen voor binnen en buiten, licht en  veel meer!

Dit doen we!

Wat doen we?

Onze elektrotechniek opdrachten lopen uiteen van winkels en woningen tot kantoorpanden, overheidsgebouwen en bedrijfshallen. Om ieder project tot het perfecte eindresultaat te komen staat maatwerk hoog in het vaandel.

service

Lichtplannen

Indien u aan de slag wilt gaan met de verlichting binnen of buitenshuis of wanneer u een geheel nieuw verlichting aan wilt leggen, is het handig om hiervoor een lichtplan te maken. Besems installaties maakt een gedetailleerd en op maat gemaakt plan met onder andere de bekabeling, locaties van de lichtschakelaars en het aantal stopcontacten. 

service

Licht en Krachtstroom

Naast het maken van een lichtplan verzorgt Besems installatie ook de installatie van alle stopcontacten, lichtpunten, schakelaars, kabels en leidingen. Een veilige installatie staat hierbij voorop, daarom worden vooraf berekeningen gemaakt zodat de installatie goed verloopt en gerealiseerd kan worden. 

service

Domotica systemen

Door de installatie van een domotica systeem kunt u verschillende apparaten bedienen en koppelen. Wanneer u een smart home wilt creëren, kan er dan ook gebruik gemaakt worden van een domotica systeem. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk en comfortabel uw favoriete muziek afspelen of de thermostaat beheren.

service

Groepenkasten

Veiligheid staat voorop bij Besems Installaties wanneer een oude stoppenkast vervangen moet worden. Vaker zijn groepenkasten verouderd en voldoen ze niet meer aan de huidige normen. Wanneer een groepenkast al jaren niet meer is open gemaakt komt het vaak voor dat de draden niet goed meer zijn aangedraaid. Dit veroorzaakt vaak een brand.

service

Infraroodverwarming

Een infraroodverwarming werkt met een zelfde soort straling als de zon. Ondanks dat een infraroodverwarming geen licht of Uv-straling geeft, kunnen huizen, kantoren en andere werkruimtes er zuinig en veilig mee worden opgewarmd. Na de installatie van wandpanelen, plafondplaten of heaters kunnen alle objecten in de ruimtes worden verwarmd en blijft de warmte langer hangen dan met een Cv-ketel. Met als resultaat, een besparing op de portemonnee en het milieu.

service

Laadpaal

Het is natuurlijk heerlijk om ’s morgens wakker te worden en je auto opgeladen klaar staat. Dat kan met een thuislaadpunt: een speciaal stopcontact aangesloten op een aparte groep. Sneller én veiliger dan via een gewoon stopcontact.

Elektro

24/7 Storingsdienst

Hoewel u hoopt dat het u nooit voorkomt, kunt u wel eens last krijgen van een storing. Tijdens een storing kunt u 24/7 onze elektricien inschakelen. Zo kan uw storing tijdens het weekend, werktijden en ’s nachts worden verholpen. Bij een storing komt onze elektricien dan ook direct naar u toe voor het zoeken naar het probleem en een oplossing. Storingen kunnen op verschillende manier in uw huis of werkplek ontstaan. Zo kan er een stroomstoring ontstaan door overbelasting van uw meterkast, kan er een centrale stroomstoring ontstaan bij u in de buurt door een probleem met uw elektriciteitsleverancier en kan er bedrading los komen te zitten. Ook kan een stroomstoring veroorzaakt worden door een kortsluiting in uw huis of werkplek. Vooral in het laatste geval is het aan te raden om onze storingsdienst te bellen voor assistentie. Een kortsluiting kan namelijk een bron van brand zijn in uw woning of werkplek

Reviews

Deze mensen gingen jou voor!

Review

Jeroen Smeets

"Top Bedrijf! 3 airco's, 12 zonnepanelen en een nieuwe meterkast laten installeren door Besems installaties. Over alles dik tevreden! Net zoals het advies, de uitvoering en afspraken met Swen."

Sem

"Nauwkeurige installatie, vriendelijk personeel en uitstekende service. De airco functioneert perfect en overtreft mijn verwachtingen. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan vanwege hun professionaliteit en kwaliteit van het geleverde werk."

Sam Streckert

"Een echte aanrader!"

Leon Reinders

"Weer een airco laten plaatsen door Swen, super tevreden, professionele raad en super mooie afwerking van geplaatst product, alles schoon achtergelaten.
Top bedrijf een echte aanrader."

Robin Locht

"Besems Installaties levert kwaliteit voor een marktconforme prijs. Ook wordt er met de klant meegedacht om een geschikte oplossing te vinden en kan deze installateur snel langskomen om een airco te plaatsen. Dankzij dat laatste kunnen we nog deze zomer genieten van een koele slaapkamer."

Kim Slangen

"Na een prettige kennismaking met goede uitleg over de verschillende soorten airco's een afspraak gemaakt om te laten plaatsen. Op de dag van plaatsing netjes op tijd en werd er professioneel te werk gegaan. Achteraf ook alles netjes opgeruimd achtergelaten met een goede uitleg hoe de airco te bedienen. Al met al ontzettend Tevreden!"

Tess Hovens

"Ik ben zeer tevreden over de service van Besems Installaties. Van eerste contact, tot bezoek aan huis, tot de offerte en montage. Alles liep soepel, er werd mee gedacht over de beste oplossing en afspraken werden nagekomen. De monteurs waren professioneel en betrouwbaar. Ik heb mijn huissleutel meegegeven omdat ik weg moest en ‘s avonds was mijn huis netjes afgesloten.
Top mensen! Dank voor alles 🙂!"

Dennis Bakkers

"Storing in de keuken. Met Besems Installaties gebeld, probeerden zelfs eerst via de telefoon het probleem op te lossen. Toch een monteur diezelfde dag gestuurd en probleem binnen 2 uur verholpen. Tweede keer dat ik dit bedrijf heb ingeschakeld en twee keer zeer adequaat en professioneel geholpen. In een markt met veel sjoemelaars een absolute aanrader. Vijf sterren dik verdiend!"

Stefano Tumulero

"Na verbouwing heeft Besems installaties bij ons alle elektra vernieuwd, tweede meterkast geplaatst, alle wand en stopcontactdozen vernieuwd, airco geplaatst en een camera systeem gehangen. Werkt netjes en ruimt dagelijks alles op. After service is ook goed, na mankement in airco buitenunit is deze snel vervangen door een nieuwe"

Mart de Lange

"Betrouwbaar, vlotte en keurige afwerking. Prettig om mee samen te werken."

Tim Bovens

"Door dit bedrijf onze airco laten installeren. Er werd heel netjes gewerkt en goed meegedacht naar oplossingen om alles naar onze wensen te installeren. We zijn heel tevreden!"

Renate Vossen

"Heel erg tevreden over dit bedrijf.
Komt afspraken na en denkt met je mee.
Is heel secuur in zijn werk. Top werk en wij raden hem zeker aan !"

Monique Reinders

"Onlangs 3 airco’s laten plaatsen in huis! Zeer te spreken over de vakkundigheid! Super netjes gewerkt, goede prijs/kwaliteit verhouding, gezellig contact, betrouwbaar, snelle service en altijd op tijd! De airco’s hangen prachtig en zijn van uitstekende kwaliteit! Echt een aanrader! Bedankt mannen!!"

Max Janssen

"Zoek je een Electricien? Zoek niet verder, Besems Installaties is de beste! Gisteren in mijn meterkast een 3 fase schakelaar geplaatst. Wat een vakman!! Dank voor het werk Swen Besems. #vakman #betrouwbaar"

Ghislaine Loontjens

"Perfecte installatie!"

Veronique van der Leeuw

"Zeer tevreden..heeft verstand van zaken ..en gaat netjes en vakkundig te werk"

Bekijk ons werk

Projecten

We gaan graag een uitdaging met jou aan!

Contact

.

Email

info@besemsinstallaties.nl

Locatie

Maastricht
KVK 81904819

Email

+31 432041083