facebook-domain-verification=4dgpqbcc9nmqv0mcpyznyhgkiisn6k

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Warmtepompen

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en energie-efficiënte manier om uw huis te verwarmen en te koelen? Een warmtepomp is hier de ideale oplossing voor. We vertellen u graag meer over de warmtepomp, wat de voordelen zijn en hoe een warmtepomp werkt.

Warmtepompen

Wat zijn warmtepompen?

Een warmtepomp is een geavanceerd verwarmings- en koelsysteem dat warmte van de ene plaats naar de andere verplaatst. In de winter kan een warmtepomp ervoor zorgen dat warmte naar binnen wordt verplaatst, zodat uw huis verwarmd wordt. In de zomer kan een warmtepomp de warmte juist naar buiten verplaatsen, zodat uw huis af kan koelen. Dit gebeurt zonder het gebruik van fossiele brandstoffen, een warmtepomp gebruikt namelijk stroom om de warmte te verplaatsen.

Warmtepompen

De voordelen van warmtepompen

Er zijn verschillende voordelen van warmtepompen en we zetten er een aantal voor u op een rijtje:

  • Warmtepompen verbruiken veel minder energie dan traditionele verwarmingssystemen, omdat ze de warmte uit natuurlijke omgevingen halen in plaats van deze te genereren
  • Doordat ze minder energie verbruiken, kunnen ze aanzienlijk lagere maandelijkse energierekeningen opleveren, wat op de lange termijn resulteert in besparingen
  • Door het verminderde gebruik van fossiele brandstoffen dragen warmtepompen bij aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen en het behoud van het milieu
  • Warmtepompen kunnen zowel verwarmen als koelen, waardoor ze het hele jaar door zorgen voor comfort in uw huis

Daarnaast zijn er verschillende soorten warmtepompen, zoals: 

  • Lucht-lucht warmtepompen: deze haalt warmte uit de buitenlucht en transporteert deze met een warmtewisselaar naar binnen. Dit kan ook andersom, zodat de pomp kan koelen en kan verwarmen. Dit wordt ook wel airconditioning genoemd.
  • Lucht-water warmtepompen: deze onttrekt warmte aan de buitenlucht en gebruikt deze om water te verwarmen dat in radiatoren, vloerverwarmingssystemen of een warmwatertank wordt gebruikt.

 

Welke keuze u maakt, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de beschikbare ruimte, het klimaat en uw behoeften voor een warmtepomp.

Warmtepompen

Warmtepomp installeren

Het is verstandig om een warmtepomp te laten installeren door een professioneel bedrijf, omdat de installatie expertise vereist om het systeem optimaal te kunnen laten presteren. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig onderhoud te (laten) plegen, om een langdurige efficiënte werking te kunnen garanderen. Een goed onderhouden waterpomp kan wel tientallen jaren meegaan, en blijven bijdragen aan uw comfort en een besparing op uw energierekening.

Reviews

Deze mensen gingen jou voor!

Review

Jeroen Smeets

"Top Bedrijf! 3 airco's, 12 zonnepanelen en een nieuwe meterkast laten installeren door Besems installaties. Over alles dik tevreden! Net zoals het advies, de uitvoering en afspraken met Swen."

Sem

"Nauwkeurige installatie, vriendelijk personeel en uitstekende service. De airco functioneert perfect en overtreft mijn verwachtingen. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan vanwege hun professionaliteit en kwaliteit van het geleverde werk."

Sam Streckert

"Een echte aanrader!"

Leon Reinders

"Weer een airco laten plaatsen door Swen, super tevreden, professionele raad en super mooie afwerking van geplaatst product, alles schoon achtergelaten.
Top bedrijf een echte aanrader."

Robin Locht

"Besems Installaties levert kwaliteit voor een marktconforme prijs. Ook wordt er met de klant meegedacht om een geschikte oplossing te vinden en kan deze installateur snel langskomen om een airco te plaatsen. Dankzij dat laatste kunnen we nog deze zomer genieten van een koele slaapkamer."

Kim Slangen

"Na een prettige kennismaking met goede uitleg over de verschillende soorten airco's een afspraak gemaakt om te laten plaatsen. Op de dag van plaatsing netjes op tijd en werd er professioneel te werk gegaan. Achteraf ook alles netjes opgeruimd achtergelaten met een goede uitleg hoe de airco te bedienen. Al met al ontzettend Tevreden!"

Tess Hovens

"Ik ben zeer tevreden over de service van Besems Installaties. Van eerste contact, tot bezoek aan huis, tot de offerte en montage. Alles liep soepel, er werd mee gedacht over de beste oplossing en afspraken werden nagekomen. De monteurs waren professioneel en betrouwbaar. Ik heb mijn huissleutel meegegeven omdat ik weg moest en ‘s avonds was mijn huis netjes afgesloten.
Top mensen! Dank voor alles 🙂!"

Dennis Bakkers

"Storing in de keuken. Met Besems Installaties gebeld, probeerden zelfs eerst via de telefoon het probleem op te lossen. Toch een monteur diezelfde dag gestuurd en probleem binnen 2 uur verholpen. Tweede keer dat ik dit bedrijf heb ingeschakeld en twee keer zeer adequaat en professioneel geholpen. In een markt met veel sjoemelaars een absolute aanrader. Vijf sterren dik verdiend!"

Stefano Tumulero

"Na verbouwing heeft Besems installaties bij ons alle elektra vernieuwd, tweede meterkast geplaatst, alle wand en stopcontactdozen vernieuwd, airco geplaatst en een camera systeem gehangen. Werkt netjes en ruimt dagelijks alles op. After service is ook goed, na mankement in airco buitenunit is deze snel vervangen door een nieuwe"

Mart de Lange

"Betrouwbaar, vlotte en keurige afwerking. Prettig om mee samen te werken."

Tim Bovens

"Door dit bedrijf onze airco laten installeren. Er werd heel netjes gewerkt en goed meegedacht naar oplossingen om alles naar onze wensen te installeren. We zijn heel tevreden!"

Renate Vossen

"Heel erg tevreden over dit bedrijf.
Komt afspraken na en denkt met je mee.
Is heel secuur in zijn werk. Top werk en wij raden hem zeker aan !"

Monique Reinders

"Onlangs 3 airco’s laten plaatsen in huis! Zeer te spreken over de vakkundigheid! Super netjes gewerkt, goede prijs/kwaliteit verhouding, gezellig contact, betrouwbaar, snelle service en altijd op tijd! De airco’s hangen prachtig en zijn van uitstekende kwaliteit! Echt een aanrader! Bedankt mannen!!"

Max Janssen

"Zoek je een Electricien? Zoek niet verder, Besems Installaties is de beste! Gisteren in mijn meterkast een 3 fase schakelaar geplaatst. Wat een vakman!! Dank voor het werk Swen Besems. #vakman #betrouwbaar"

Ghislaine Loontjens

"Perfecte installatie!"

Veronique van der Leeuw

"Zeer tevreden..heeft verstand van zaken ..en gaat netjes en vakkundig te werk"

WE GAAN GRAAG EEN UITDAGING MET JOU AAN!

Contact

.

Email

info@besemsinstallaties.nl

Locatie

President Roosenveltlaan 179D
6224CM Maastricht
KVK 81904819

Email

+31 432041083